دلیل انتقال زباله‌های ساری به تهران چه بود؟-راهبرد معاصر

دلیل انتقال زباله‌های ساری به تهران چه بود؟

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره دلیل انتقال زباله‌های ساری به تهران توضیح داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 25
کد خبر: ۲۶۴۰۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، رضا محمدی؛ مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران، در جریان مانور برف‌روبی منطقه 3 که صبح امروز، دوشنبه 5 آذر، برگزار شد، اعلام کرد: تهران با بیش از 20 سال تجربه در حوزه برف‌روبی، امسال نیز با امکانات و شرایط موجود آماده است. با وجود اینکه نسبت به سال گذشته تغییرات خاصی نداشته‌ایم، اما تجهیزات و نیروی انسانی را آماده کرده‌ایم. پیمانکاران امسال به‌صورت مشترک و واحد در مناطق فعالیت می‌کنند و حدود 330 دستگاه ماشین‌آلات تخصصی که اورهال شده‌اند، به مناطق تحویل داده شده است. همچنین از ظرفیت قراردادهای موجود برای تأمین تجهیزات استفاده شده است.

 

وی ادامه داد: همچون سال‌های گذشته، هماهنگی‌های لازم با پلیس راهور انجام شده و امیدواریم در فصل زمستان مشکلی در حوزه ترافیک ایجاد نشود.

 

محمدی با اشاره به تاکید شورای شهر تهران مبنی بر کاهش استفاده از نمک در عملیات برف‌روبی افزود: مطالعاتی برای جایگزینی نمک انجام شده و یک شرکت دانش‌بنیان نیز در این زمینه اقداماتی انجام داده است. با این حال، در مواقعی که حجم برف تا حدود چهار یا پنج سانتی‌متر باشد، نمک و شن همچنان به‌عنوان سریع‌ترین راهکار استفاده می‌شوند. اما اگر بارش برف بیشتر باشد، ممکن است کارایی لازم را نداشته باشند، لذا شهروندان باید در این شرایط صبوری کنند.

 

موضوع انتقال زباله از ساری به تهران

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند در پاسخ به شایعات مربوط به انتقال زباله از ساری به تهران توضیح داد: حدود یک ماه پیش، شهر ساری با بحران انباشت زباله مواجه شد؛ 8 تا 9 هزار تن زباله در محوطه زباله‌سوز این شهر دپو شده بود. شهرداری ساری با اعلام پیشرفت 98 درصدی زباله‌سوز خود، از تهران و دیگر شهرها درخواست کمک کرد. ما نیز در بازه زمانی 10 روزه حدود 4 هزار تن از این زباله‌ها را به‌صورت موقت تحویل گرفتیم که این مقدار، تقریباً معادل نیمی از زباله یک روز تهران است. این اقدام صرفاً به‌دلیل شرایط بحرانی و موقت بود و هیچ قرارداد بلندمدتی در این زمینه وجود ندارد.

 

وی افزود: این مسئله به اشتباه به‌گونه‌ای مطرح شد که گویی قراردادی با ساری برای دفن زباله بسته شده است، در حالی که چنین چیزی منطقی، عقلانی و اقتصادی نیست. این اقدام صرفاً در راستای کمک به حل یک بحران موقتی انجام شد و موضوع به پایان رسیده است.

 

محمدی در پایان تاکید کرد: اگر چنین تصمیمی برای قرارداد بلندمدت وجود داشت، شورا حتماً در جریان قرار می‌گرفت. اما این شرایط صرفاً بحرانی بود و ما در حد یک هفته به شهر ساری کمک کردیم./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار